Cultuur, Landschap, Natuur

Verdwalen met Verhalen – Unieke vaartocht

Ontdek de wildernis van Nationaal Park De Alde Feanen tijdens de excursie ‘Verdwalen met verhalen’.

Beleef een onvergetelijke en duurzame natuurexcursie in het adembenemende Nationaal Park De Alde Feanen. Stap aan boord van onze elektrische sloep en laat je betoveren door de weelderige natuur en rijke biodiversiteit van dit unieke laagveengebied.

Geniet van een ontspannen tocht over de schilderachtige wateren van De Alde Feanen. Laat de rustgevende geluiden van de natuur op je inwerken. En laat Age Veldboom je meenemen met zijn prachtige verhalen over dit variërende landschap.

Halverwege de tocht stappen we van boord en kun jij per kano afgelegen plekken ontdekken die je normaal gesproken niet zou tegenkomen. Aan de hand van een inspiratiekaart in de kano, leer jij ook nog eens van alles over de biodiversiteit van het Nationaal Park De Alde Feanen. Wat niet voor niets één van de mooiste moerasgebieden wordt genoemd van West Europa.

Laat je deze avond verwonderen en laat je zintuigen prikkelen terwijl je verdwaalt in de wildernis van De Alde Feanen. Aan boord worden (h)eerlijke vega & vegan hapjes verzorgd.

Laat de kronkelende waterwegen en de fascinerende verhalen van Age Veldboom je meenemen in een magische avond op het water.

Data 2024

Za 11 mei, Do 16 mei, Vrij 17 mei, Do 23 mei, Vrij 5 juli, Zo 7 juli, Do 11 juli

Locatie Bezoekerscentrum NP De Alde Feanen

De Stripe 12a in Eernewoude (achter het Skûtsje museum).

Mis deze unieke (en eenmalige) kans niet om de schoonheid van Nationaal Park De Alde Feanen te ontdekken op een manier die je nooit zult vergeten. Reserveer nu via het aanmeldformulier voor een natuuravontuur dat je nog lang zal bijblijven!

Je mag ook een mail sturen naar info@ageveldboom.nl of telefonisch contact opnemen met 06 437 89 120